تفاهمنامه همکاری سهجانبه بین مجتمع سنگ آهن سنگان، پارک علم و فناوری خراسان و دانشگاه فردوسی مشهد
به گزارش روابط پردیس فناوری صنایع معدنی سنگان، به منظور استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان حوزه صنایع معدنی پارک علم و فناوری خراسان، اساتید دانشگاه فردوسی در فرایند های اکتشاف، استخراج در معدن دولتی این تفاهم نامه به امضاء رئیس دانشگاه مسعود میرزائی شهرابی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان علی اسماعیلی و مدیرعامل مجتمع سنگآهن سنگان علی رسولیان رسید.
در این نشست علی اسماعیلی رئیس پارک علم و فناوری خراسان، تشکیل کارگروه بومیسازی را یک اقدام مؤثر دانست و افزود: اگر کلیه مجتمعهای فولادی در منطقه در این کارگروه فعال شود بسیار اثرگذار خواهد بود. وی گفت بمنظور دسترسی آسان شرکت های حوزه معدن و صنایع معدنی به شرکت های دانش بنیان پیش رو در این حوزه پردیس فناوری صنایع معدنی را با کمک شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در منطقه معدنی سنگان تاسیس کردیم و بسیاری از شرکت دانش بینان و فناور رشد یافته از سرتاسر کشور را در این پردیس جذب کردیم تا بتوانند خدمات ارزشمندی را به صنعت معدنی داشته باشند.
در ادامه مسعود میرزائی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما از سال ۱۴۰۰ در اولین پردیس صنایع معدنی کشور را در پارک علم و فناوری خراسان بخاطر مزیتهای مهم استان با همکاری فولاد سنگان تاسیس و دانشگاه فردوسی مشهد نیز به ویژه در بخش ارتباط با صنعت، به این موضوع کمک کرده است.
در ادامه علی رسولیان، مدیرعامل مجتمع سنگآهن سنگان با اشاره به لزوم ایجاد زنجیرهی فولاد در استان گفت: در این راستا به استخراج، فرآوری و سرمایهگذاری جدید نیازمندیم که میتوان به کمک پارک و دانشگاه اقدامات خوبی انجام داد.
رسولیان افزود: در افق زنجیره فولاد کشور در سال ۱۴۰۴، ۵۵ میلیون تن تولید دیده شده است که نیازمند ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن است و سهم ما تولید ۴۷ میلیون تن است که ۳۰ درصد آن را شامل میشود.